Team TuuR!

23.9.2020

TuuR perustaa valmennusteamin!

 

Seuramme haluaa tukea sitoutuneita ja tavoitteellisia esteratsastajia perustamalla Team TuuR-valmennusryhmän.

Ryhmän toiminnalla on tarkoitus edistää ratsukoiden valmiuksia menestymiseen.

Taloudellista ja aineellista (esim. asut ja varusteet) tukea on helpompi saada teamille, kuin yksittäisille ratsastajille, tähän voi jokainen vaikuttaa hankkimalla tukijoita ja yhteistyökumppaneita.

Näkyvyyttä Team-TuuR voi omatoimisesti hoitaa eri medioissa, jolloin on mahdollista saada julkisuutta niin ratsastajille kuin yhteistyökumppaneille.

Team TuuR ryhmään valitaan ratsastajat hakemusten perusteella.

Team TuuRin tavoitteina on joukkueajattelu, yhdessä tekeminen sekä edistyminen ja menestyminen joukkuekilpailuissa, sarjakilpailuissa, ikäluokkakilpailuissa (ratsastaja ja/tai hevonen) ja mestaruuskilpailuissa.

Team TuuRin ratsastajilla on ratsukkokohtainen kilpailu- ja valmennussuunnitelma, johon kuuluu myös ratsastusta tukeva oheisharjoittelu.

Team TuuRin ratsastajilla on myös velvollisuuksia, joista tärkeimpiä ovat sitoutuminen ja raportointi.

Team TuuRin toteutuksesta vastaa esteratsastuksen huippuvalmentaja Teppo Hakala ja ratsastajien fysiikkatestauksesta ja oheisharjoittelun suunnittelusta fysioterapeutti Terhi Karlsson.

Team TuuRin lajiharjoitukset järjestetään noin kerran kuukaudessa (10-12 kertaa/vuosi), fysiikkatestaus (lihastasapaino ja -voima, liikkuvuus, tasapaino, notkeus ja kestävyys) puolen vuoden välein, kilpailuvalmennus sovituissa kilpailuissa, lisäksi järjestetään teoriakoulutusta ja psyykkistä valmennusta.

Team TuuR käyttää seuran tunnuksia asuissaan ja hevosten varusteissa sekä kuljetuskalustossa.

Team TuuRin toiminta rahoitetaan seuran, ryhmän jäsenten ja mahdollisten tukijoiden ja yhteistyökumppaneiden toimesta. Hinnaksi arvioidaan toiminnan määrästä, asujen ja varusteiden kustannuksista riippuen 1000-1500€/vuosi/ratsukko.

Team TuuR-valmennusryhmään osallistuvien kanssa solmitaan sopimus.

Team TuuR-valmennusryhmän toiminta käynnistetään koronatilanteesta riippuen marras-joulukuussa 2020 yhteistilaisuudella, testeillä ja harjoituksilla.

Tiedustelut: Teppo Hakala

teppo.hakala@kolumbus.fi

0400877768
 

Team TuuR hakemus

Haku: Vapaamuotoinen hakemus, josta käy ilmi ainakin alla olevat asiat, 15.10.2020 mennessä osoitteeseen teppo.hakala@kolumbus.fi

Ratsastaja: Nimi, ikä, yhteystiedot (alle 18-v myös huoltajan), taso, saavutukset, tavoitteet 2021, tavoitteet tulevaisuudessa, nykyinen valmentautuminen (valmentaja(t), määrät, kotitalli) ja valmennussuunnitelma, kilpailusuunnitelma 2021.

Hevonen/poni: Nimi, ikä, rotu, taso, saavutukset, “potentiaali”