Kilpailukulukorvaukset 2020

23.9.2020

Hei kaikki Tuusulan ratsastajien aktiiviset kilpailijat ja heidän tukijoukkonsa! Ohessa ovat uudet kilpailukulukorvaussäännöt. Takaraja hakemuksille on 7.12.! Tarkemmat ohjeet pisteiden laskuun tiedostossa.

Kulukorvausoikeus on TuuRia edustavalla ratsastajalla, joka osallistuu (tai jonka omaiset) osallistuvat seuran toimintaan. Ratsastajan tulee hakea korvausta itse 7.12.2020 mennessä KiPa-tositteella, josta ilmenevät kilpailu- ja kuluhistoria.

Aktiivinen osallistuminen seuran toimintaan tai muu ansiokas toiminta seuran hyväksi on edellytyksenä täysimääräisen kilpailukulukorvauksen saamiseen. Seura edellyttää saavansa näkyvyyttä myös ulkomailla käytävistä kilpailuista esimerkiksi kilpailuraporttien ja kuvien muodossa.

Ratsastajan kilpaillessa useammalla kuin yhdellä hevosellapisteet lasketaan parhaan hevosen mukaan. Toinen hevonen saa pisteet puolitettuna. Ratsastaja voi anoa kilpailukulukorvauksia enintään kahdelle hevoselle. Kilpailuluvan (D, A ja KV) hinnan saa takaisin, kun on tehnyt kauden aikana kolme hyväksyttyä starttia luvan oikeuttamalla tasolla. Kilpailukohtaisen KV-luvan hinnan saa puoliksi takaisin, jos ratsukko saa hyväksytyn tuloksen.

Kilpailukulukorvauksiin käytettävästä euromäärästä vähennetään perusavustukset (kilpailuluvat) ja jäljelle jäävä summa jaetaan kaikkien ratsastajien yhteenlasketuilla pisteillä, jolloin saadaan 1 pisteen hinta. Kunkin ratsastajan saama pistemäärä kerrotaan hinnalla ja näin saadaan ratsastajan kilpailukulukorvaussumma. Yhden pisteen hinta voi olla maksimissaan 10e ja kilpailijalle myönnetään enintään 100 pisteen verran avustusta. Hallitus vahvistaa vuosittain kilpailukulukorvauksiin käytettävän summan.

Kilpailukulukorvaukset myönnetään alue-, kansallisen- ja kansainvälisen tason kilpailusuoritusten perusteella saavutettujen pisteiden mukaan. Pisteytys taulukko oheisessa tiedostossa.

Toimi näin saadaksesi kulukorvausta:

1. Printtaa Kipasta kilpailuhistoria ja ostoskorista kuluhistoria. Ei omia exceleitä!

2. Laske pisteet täysimääräisenä ensimmäiselle hevoselle

3. Laske pisteet puolitettuna toiselle hevoselle

4. Liitä hakemukseen vapaamuotoinen selostus toiminnastasi seurassa vuonna 2020, jotta voimme myöntää kulukorvauksen täysimääräisenä

5. Liitä mukaan pankkitietosi IBAN muodossa

6. Toimita hakemus 7.12.2020 mennessä Anulle: anu.siimes@gmail.com