Hae mukaan Team TuuRiin

2.4.2021

Seuramme haluaa tukea sitoutuneita ja tavoitteellisia esteratsastajia Team TuuR-valmennusryhmän avulla. Ryhmän toiminnalla on tarkoitus edistää ratsukoiden valmiuksia menestymiseen. Sen tavoitteita ovat joukkueajattelu, yhdessä tekeminen sekä edistyminen ja menestyminen erilaisissa kilpailuissa.

Team TuuRin ratsastajat saavat ratsukkokohtaisen kilpailu- ja valmennussuunnitelman, johon kuuluu myös ratsastusta tukeva oheisharjoittelu. Toteutuksesta vastaa esteratsastuksen huippuvalmentaja Teppo Hakala ja ratsastajien fysiikkatestauksesta ja oheisharjoittelun suunnittelusta fysioterapeutti Terhi Karlsson.

Lajiharjoitukset järjestetään noin kerran kuukaudessa (10-12 kertaa/vuosi) ja fysiikkatestaus (lihastasapaino ja -voima, liikkuvuus, tasapaino, notkeus ja kestävyys) puolen vuoden välein. Kilpailuvalmennusta on tarjolla sovituissa kilpailuissa. Lisäksi järjestetään teoriakoulutusta ja psyykkistä valmennusta.

Team TuuRin ratsastajilta odotamme sitoutumista ja raportointia. He käyttävät seuran tunnuksia asuissaan, hevosten varusteissa ja kuljetuskalustossa.

Toiminta rahoitetaan seuran, ryhmän jäsenten ja mahdollisten tukijoiden ja yhteistyökummpaneiden toimesta. Hinnaksi arvioidaan toiminnan määrästä, asujen ja varusteiden kustannuksista riippuen 1000-1500€/vuosi/ratsukko. Taloudellista ja aineellista (esim. asut ja varusteet) tukea on helpompi saada tiimille, kuin yksittäisille ratsastajille. Näkyvyyttä Team TuuRille haetaan omatoimisesti sekä seuran puolesta eri medioissa. Tämä tuo julkisuutta  ratsastajille sekä yhteistyökumppaneille!

Ratsukot Team TuuRiin valitaan hakemusten perusteella ja osallistuvien kanssa solmitaan sopimus. Valmennusryhmän toiminta käynnistetään koronatilanteesta riippuen testeillä ja harjoituksilla. Yhteinen kokoontuminen järjestetään, kun tilanne sallii.

Team TuuR hakemus ja tiedustelut:

teppo.hakala@kolumbus.fi

040 0877768

Sähköpostiin vapaamuotoinen hakemus, josta käy ilmi seuraavat asiat:

Ratsastaja: nimi, ikä, yhteystiedot (alle 18-vuotiailta myös huoltajan), taso, saavutukset, tavoitteet vuodelle 2021, tavoitteet tulevaisuudessa, nykyinen valmentautuminen (valmentaja(t), määrät, kotitalli) ja valmennussuunnitelma, kilpailusuunnitelma 2021.

Hevonen/poni: nimi, ikä, rotu, taso, saavutukset, “potentiaali”.