Hae mukaan Team TuuRiin!

25.2.2022

Team TuuR haku on taas käynnissä, joten nyt kaikki seuran uudet sekä vanhat, aktiivisesti kilpailevat jäsenet kuulolle!

Haluamme tukea sitoutuneita ja tavoitteellisia esteratsastajia viime vuonna perustetun Team TuuR-valmennusryhmän kautta. Ryhmän toiminnalla on tarkoitus edistää ratsukoiden valmiuksia menestymiseen. Tavoitteita ovat mm. joukkueajattelu, yhdessä tekeminen, edistyminen ja menestyminen joukkuekilpailuissa, sarjakilpailuissa, ikäluokkakilpailuissa sekä mestaruuskilpailuissa.


Miksi Team TuuR?

  • Team TuuRin toteutuksesta vastaa esteratsastuksen huippuvalmentaja Teppo Hakala, ja ratsastajien fysiikkatestauksesta ja oheisharjoittelun suunnittelusta fysioterapeutti Terhi Karlsson.
  • Team TuuRille järjestetään noin kerran kuukaudessa lajiharjoitukset (10-12 kertaa/vuosi), fysiikkatestaus (lihastasapaino ja -voima, liikkuvuus, tasapaino, notkeus ja kestävyys) puolen vuoden välein sekä kilpailuvalmennus sovituissa kilpailuissa. Lisäksi järjestetään teoriakoulutusta ja psyykkistä valmennusta.
  • Team TuuRin ratsastajat saavat ratsukkokohtaisen kilpailu- ja valmennussuunnitelman, johon kuuluu myös ratsastusta tukeva oheisharjoittelu.
  • Taloudellista ja aineellista (esim. asut ja varusteet) tukea on helpompi saada ryhmälle, kuin yksittäisille ratsastajille.
  • Team-TuuRilaisia nostetaan esille Tuusulan Ratsatajien omissa kanavissa. Jäsenet voivat halutessaan tuoda ryhmää esiin myös omatoimisesti, jolloin on mahdollista saada julkisuutta seurallemme sekä ratsukoille itselleen, ja näin ollen solmia uusia yhteistyökumppanuuksia.

Team TuuRin jäsenillä on myös joitakin velvollisuuksia, joista tärkeimpiä ovat sitoutuminen ja raportointi.

Toivottavaa on myös, että Team TuuRin jäsenet käyttävät seuran tunnuksia asuissaan, hevosten varusteissa sekä mahdollisuuksien mukaan kuljetuskalustossa. 

Team TuuRin toiminta rahoitetaan seuran, ryhmän jäsenten ja mahdollisten tukijoiden ja yhteistyökumppaneiden toimesta. Hinnaksi arvioidaan toiminnan määrästä sekä asujen ja varusteiden kustannuksista riippuen 1000-1500 euroa vuodessa / ratsukko.

Team TuuR-valmennusryhmään osallistuvien kanssa solmitaan kirjallinen sopimus.


Tiedustelut ja hakemus

Teppo Hakala

teppo.hakala@kolumbus.fi

040 087 7768
 

Team TuuR -hakemus

Kirjoita vapaamuotoinen hakemus, josta käy ilmi ainakin seuraavat asiat: 

Ratsastaja: Nimi, ikä, yhteystiedot (alle 18-v myös huoltajan), taso, saavutukset, tavoitteet kisakaudelle 2022, tavoitteet tulevaisuudessa, nykyinen valmentautuminen (valmentaja, määrät, kotitalli) ja mahdollinen valmennus- ja kilpailusuunnitelma 2022.

Hevonen/poni: Nimi, ikä, rotu, taso, saavutukset, “potentiaali”.


Team TuuRiin valitaan ratsastajat hakemusten perusteella. Tule mukaan! :)


Team TuuRin valmennus kesällä 2021 Hakalan Tallilla.