Jäsenhuone|Työhuone

Team Kivikosken kuulumisia Ypäjän Finnderbystä

5.7.2012

Moikka!

Olimme siis kansainvälisissä kilpailuissa Ypäjällä Finnderbyn yhteydessä. Mukana olivat Milka ja Q, Anu ja Avis, Pyry ja Qimma sekä äiti Elli hoitamassa ja tietenkin pikku chihut. Kilpailujen järjestelyt toimivat hyvin. Kiirettä ei meillä ollut, sillä kaikki olivat vain yhdellä hevosella mukana. Ehdimme katsoa muiden kilpailusuorituksia ja nukkua jopa pitkät yöunet!

Milkalla kilpailut menivät todella hyvin siihen nähden, että hän kilpaili ensimmäistä kertaa 135 cm tasolla. Q viihtyi todella hyvin nurmikentällä ja hyppäsi super hyvin. Milka ja Q saivat kaikilta päiviltä yhden pudotuksen ja kahtena ensimmäisenä päivänä pudotus tuli vielä ensimmäiseltä esteeltä. Milka otti pudotukset oman jännityksen piikkiin ja oli hyvin tyytyväinen Q:hun. Monet ulkopuolisetkin ihmettelivät Q:n varovaisuutta.

Pyryllä oli hiukan epäonnea matkassa, mutta hän oli kuitenkin tyytyväinen Qimmaan. Pyry sai kahtena ensimmäisenä päivänä yhden pudotuksen ja toisen päivän 140 cm luokassa hänen aika olisi riittänyt voittoon, mutta viimeisellä esteellä jännitys meni liian korkealle ja valitettavasti este putosi. Viimeisenä päivänä myös Qimma oli vähän väsynyt pitkistä radoista ja silloin tuli muutama pudotus. Pyry kilpaili siis ensimmäisenä päivänä 130 cm tasolla ja kahtena seuraavana 140 cm tasolla.

Anulla kilpailut menivät myös hienosti. Hän sai ensimmäisenä ja toisena päivänä yhden pudotuksen, sijoittuen kuitenkin loppupäähän. Kolmantena päivänä Anu ja Avis selvitti radan hienosti virheittä sijoittuen toiseksi. Anu hyppäsi Aviksen kanssa ensimmäistä kertaa nurmella ja oli oikein tyytyväinen Avikseen. Anu kilpaili samoissa luokissa Milkan kanssa eli 130,135 ja 135 cm.

Rakella pohjat ovat geopatteja vaille valmiit.Aluksi tietenkin pohjat olivat pehmeät, mutta nyt kastelun ja jyräyksen jälkeen ne ovat todella hyvän tuntuiset, vaikka geopattia ei ole edes vielä siihen laitettu. Geopatit ovat kuitenkin jo saapuneet ja pohjat saadaan täysin valmiiksi viimeistään ensiviikon aikana.

Milka ja Tuisku nähdään nyt tulevana viikonloppuna kilpailuissa Savonlinnassa. Pyry ja Anu eivät lähde Savonlinnaan, mutta 13.-15.7. koko porukka nähdään Kemiön kilpailuissa.